SPA
Behandlingar

* Oxygen ansiktsbehandling 45-60 min
 
Denna Oxygen Ansiktsbehandling avlöser de traditionella ansiktsbehandlingarna. Oxygenet är ett annat och effektivare sätt att rengöra huden på djupet, något som ingen annan hudvårdsprodukt erbjuder. Förutom denna unika antibakteriella effekt återuppbygger den och förnyar huden på ett mycket speciellt sätt. Förutom att regelbundet ta en Oxygen ansiktsbehandling rekommenderas regelbunden användning av Oxygen produkterna hemma för att bibehålla och ständigt återuppbygga huden. De som har använt Oxygen produkterna i en tid och gått på ansiktsbehandlingar, upplever som om de har fått en ansiktslyftning på ett naturligt sätt.  
   
* Special för män "The Active Man" 60 min  

Denna Oxygenbehandling för "the active man" ger total "refreshment" och total "renewal". Oxygenet rengör huden effektivt pa djupet, samtidigt som det gör huden fastare och fräschare. Utöver regelbundna Oxygenbehandlingar rekommenderas användning av Oxygen produkter vid den dagliga hudvarden, för bästa möjliga resultat. Följs hudterapeutens rekommendationer upplever man kontinuerlig "refreshment" och "renewal".

 
     
* Anti Aging behandling 60-90 min  

Denna behandling är mycket effektiv för alla hudtyper och faktiskt alla åldrar. Den förnyar huden, avlägsnar döda hudcellor, ger ett strålande utseende och är mycket aktiv ännu bättre är det att komma regelbundet ev. 6 - 8 gånger om året. Om man sedan också använder Karin Herzog produkterna regelbundet hemma, ger det ett fantastiskt resultat.

   
 
* En lyxig Anti-age behandling 90 min  

Mild AHA-peeling, porrengöring samt massage med närande avocadoolja. Denna behandling är mycket effektiv för alla hudtyper och faktiskt alla åldrar. Den förnyar huden, avlägsnar döda hudcellor, ger ett strålande utseende och är mycket aktiv ännu bättre är det att komma regelbundet ev. 6 - 8 gånger om året. Om man sedan också använder Karin Herzog produkterna regelbundet hemma, ger det ett fantastiskt resultat. Oxygen crememask och ovanpå denna värmande lermask. Avslutas med lämplig Karin Herzog creme. Hudanalys, brynplockning samt lätt handmassage med Karin Herzog Hand Creme ingår.

 
   
   
 
       


SUNDOSPA AB::Vässarögatan 51 ::257 33 Rydebäck ::Telefon 0734-42 43 00::info@sundospa.se