YOGA
Yoga

YogaMoja - min inre resa
Yoga är en kombination av fysisk, mental och andlig träning. Det har inget med religion att göra, men kopplas ibland ihop med hinduismen, eftersom bada har sitt ursprung i Indien.

Efter många år av Yogautövande som är i dag en viktigt del av mitt liv, den har bidragit till att jag har börjat lyssna inåt, vilket bland annat medfört till att jag gjort stora förändringar i mitt Liv!! Jag kan nu mera njuta av livet, av stunden och se att det som händer i mitt liv har en mening. En bra Yogaform och som lärare ska fungera som stöd och en guide i processen, men i slutändan är det eleven själv som måste ta ansvar för vad som känns rätt.
Att yoga regelbundet är att göra en spännande resa i sitt inre och yttre liv!! Du behöver inte vända uppochner på ditt liv för att få plats med Yoga, börja där du är i dag och låt yoga förändra dig!! Fokusera på vad som händer i din kropp och försök att vara så närvarande du kan! Ha talamod! Rikta ditt medvetande inåt och andas djupt!! YogaMoja är min egen resa i livet!! Det kommer inte att göras någon stor marknadsföring på YogaMoja! Finns mycket i mitt liv som jag väljer att inte skriva på nätet! Alla som kommer på mina pass ska privilegieras, där kommer jag att dela med mig så småningom! Tanken med YogaMoja Min: är att ni som kommer hit ska sprida kärlek, energi, glädje, lugnet och medvetande!!! Du kan göra Retreat o möta dig själv precis där du är. Du måste inte åka till Indien, Kina, Bali, Aruba mfl!!!.... Vi är alla ansvariga för var egen lycka, livet händer oss inte bara, det är vi som får det att hända. Om det inte blev lite mörkare ibland, hur skulle vi då någonsin kunna veta hur vackert ljuset faktisk är.
Med kärlek o kramar till Er ALLA!

Yoga - för din inre balans
Yoga är en kombination av fysisk, mental och andlig träning. Det har inget med religion att göra, men kopplas ibland ihop med hinduismen, eftersom båda har sitt ursprung i Indien.
Vi använder vår kropp allt mindre, eller har vi en livsstil som gör att vi missbrukar den.
De flesta av oss har då och då ont i ryggen eller lederna, och mycket av det vi sysslar med i det moderna livet, som att sitta och titta på TV eller arbeta framför en dator, gör att kroppen utsätts för påfrestningar som den är illa utrustad för. Vi äter mediciner för att dölja smärtan utan att bry oss om att ta reda på den underliggande orsaken. Den smidighet och känslighet som vi hade som barn, går förlorad i takt med att vi gradvis stänger av vår ursprungliga medvetenhet om kroppen.
Allt detta här är oerhört viktigt att veta, samt att vara medveten om hur vi behandlar vår kropp.

Ju fler som utövar yoga desto fler blir medvetna.

Vill du uppleva mindre stress och få mer energi? Vill du utveckla din styrka och flexibilitet? Vill du få bättre mental fokus och emotionell stabilitet? Då är yoga något för dig. Vi erbjuderYogaMoja, som har både den lugna klassiska yogan, som den mer krävande dynamiska yogan, allt efter hur långt du själv kommit i din yoga-utveckling.

Nya kurser startar vår och höst
Kontakta oss för mer information

Saga Blickdal

Certifierad yogalärare
Grundare av YogaMoja

SUNDOSPA AB ::Vässarögatan 51 ::257 33 Rydebäck ::Telefon 0734-42 43 00::info@sundospa.se